Нападателят на Барселона - Роберт Левандовски говори за ситуацията в тима

...
Нападателят на Барселона - Роберт Левандовски говори за ситуацията в тима
Коментари Харесай

Левандовски: Анчелоти ми даде голямо самочувствие, Дембеле вече е сред най-добрите

Нападателят на Барселона - Роберт Левандовски приказва за обстановката в отбора преди " Ел Класико ". Каталунците ще се изправят против Реал (Мадрид) на " Камп Ноу " на следващия ден от 22:00 часа.

" Анчелоти ми даде огромно самочувствие в Байерн. Той ми даде нещо, което нямах преди. Той е впечатляващо човешко създание, човек, който се грижи за нас. За него най-важното е да си добър човек, а не да приказваме за тактичност. Той е човек, от който би трябвало да се учиш.

Това е най-важният клубен мач в света, тъй като има доста почитатели, които го гледат. Дори аз го виждах по този начин, когато не бях в Барса. Сега съм част от " Ел Класико " и това е необикновено за мен.

Дембеле е играчът, който ме изненада най-положително от първата подготовка в Барселона. Той има гений и качество и е доста бърз. Той може да бъде най-хубавият състезател на своята позиция. Дембеле към този момент е измежду най-хубавите. Понякога се контузва, само че в случай че е на терена, може да направи всичко с топката, тъй като е същински гений.

Педри има страховит надзор върху играта, само че задачата на футбола е да вкарва голове, тъй че му споделих, че би трябвало да вкарва голове и освен да дава асистенции. Казах му да не се опасява в офанзива. Винаги споделям на Педри и Гави, че в случай че сме вкарали гол, за какво да не вкараме още един. И в случай че имаме два, да вземем да вкараме и трети.

Казах на Гави, че би трябвало да научи британски. Ако желае да е интернационален човек, би трябвало да го научи. Вижте на какъв брой години съм и изучавам испански ", сподели Левандовски.
 Педри навън за Ел Класико
Педри навън за Ел Класико

Мачът е в неделя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР